Verkoop

Geen toonzaal, geen stock wagenpark.

Jonge tweedehands markt

De auto’s en bestelwagens (transporters) in onze voorraad zijn overnames die we wel aan onze eigen klanten willen aanbieden. Verder is het een heel bewuste keuze om zonder voorraad te werken. Niet alleen is het een zeer dure aangelegenheid om pakweg tien auto’s en bestelwagens op voorraad te houden, het laat ook niet toe om in te spelen op specifieke wensen van onze klant. Veeleer probeer je dan te voorspellen welke auto of bestelwagen de klant zal willen of dient de klant zich te schikken naar de aangeboden modellen.

Bij NAECON werken we liever in de andere richting: We luisteren eerst naar uw verhaal en zoeken dan een auto of transporter die voor u past: Het juiste merk, de juiste motor, maar ook: uitrusting, kleur, leeftijd, kilometerstand en, zeer belangrijk, het juiste budget.

De Duitse markt biedt een zeer uitgebreid aanbod hoogkwalitatieve jonge tweedehandswagens (de “Jahreswagens”), demowagens en bestelwagens. Als referentiemarkt voor Europa wordt het aanbod door de constructeurs zelf op peil gehouden.

Dat maakt dat u er op kunt rekenen dat we uw droomwagen of bestelwagen binnen de kortste keren kunnen aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs. Omdat wij niet moeten investeren zijn wij tevreden met een kleinere winstmarge.

We zoeken de auto’s en bestelwagens via professionele kanalen. Zo zijn we zeker van de herkomst en betrouwbaarheid van de aangeboden voertuigen. Een voorstel gebeurt altijd met heel wat fotomateriaal en alle technische gegevens. Zo is uw auto of bestelwagen al vertrouwd nog voor u hem bestelt. We verzorgen de ophaling, waarbij de auto grondig gecontroleerd wordt, de import, de keuring voor verkoop met Car Pass en ook het inschrijven bij de DIV te Oostende zodat u noch uw verzekeraar zich er verder zorgen over hoeft te maken. Uw auto staat meestal binnen de veertien dagen na bestelling kant en klaar met nummerplaten op u te wachten.

Ook ombouw naar lichte vracht in België of via Duitsland beheren wij zelf.
Naecon kent de weg. Elke jonge tweedehandsauto of bestelwagen wordt met 2 jaar NAECON waarborg aangeboden, de overnames genieten de wettelijke waarborg van 1 jaar.

NAECON waarborg betekent waarborg zonder kleine lettertjes: afgesproken tussen u en Naecon. Als een defect binnen de waarborgperiode niet het gevolg is van normale sleet of verkeerd gebruik, dan is het waarborg.

En wat komt er na de verkoop? Lees het onder de knop Service bij NAECON.

Specialist jonge tweedehands

Persoonlijke aanpak

Snelle afhandeling

Tot 2 jaar garantie

+32 (0)59 447723

Brugsesteenweg 30, Oostende

Tevreden klanten

“Ik was al enkele maanden op zoek naar een jonge Mercedes, maar kon niet direct mijn keuze vinden. Toen ik bij Naecon terechtkwam, hebben ze naar mijn vereisten geluisterd en na 3 weken kon ik in mijn droomwagen stappen.”

Bart C.

“Onze gezinwagen werd te klein en was aan vervanging toe. Onze voorkeur ging uit naar een tweedehands wagen omdat we toch niet zoveel kilometers afleggen. Naecon heeft voor ons de perfecte wagen gevonden.”

Annie B.

Partners

Wagens met Full Service

Professionele aanpak

Bel ons

Onafhankelijk specialist Mercedes Benz, Audi, BMW, Volkswagen, Skoda Seat, Porsche
Service & herstelling alle merken
Verkoop – Import van Duitse wagens
Bosch Car Service, Iveco Service, Lease Plan (Leasing-klanten welkom)